Streektaal Radio (live)

Streektaal Radio

Op woensdag live van 19:00 t/m 21:00 uur
En op zaterdag de herhaling van 13:00 t/m 15:00 uur

Streektaal Radio is een 2 uur durend programma met aandacht voor de Streektaal-, Friestalige- en  dialect muziek uit heel Nederland. We hebben regelmatig gasten live in de studio of via de telefoon in de uitzending. Het wordt gepresenteerd door Ben Nijkamp.

Doe je zelf ook iets met een Streektaal of dialect, zing je, schrijf je of organiseer je iets in de Streektaal of een dialect, laat het me weten en je komt in Streektaal Radio. Volgens de geleerden is het heel goed om tweetalig opgevoed te worden… Streektaal mag weer op straat, in huis, op school en met Kerst zijn er weer vele kerkdiensten in een Streektaal.
En wat te denken van Carnaval, daar ziet en hoort men bij uitstek dat de streektaal de taal is waarbij men zich heel goed kan uiten. We draaien muziek uit Den Haag, Friesland, Zeeland, Twente, Limburg, West-Friesland, Amsterdam, Den Haag, enz, enz,…. Het voordeel dat vele andere stations (23 radiostations) het ook gaan uitzenden is dat de lokale streektaalartiesten ook aandacht krijgt in andere delen van Nederland en dat de luisteraars ook muziek hoort uit andere streektaalgebieden van Nederland. Dat het werkt hebben we al gehoord van diverse bands en artiesten.

Verzoekjes aan vragen kan via: Streektaalradio@hotmail.com

Of op Facebook gaan naar Streektaal Radio

Ben Nijkamp
Streektaal Radio
Tel; 0612678253

Uitzending gemist