Crossroads

Wie is Crossroadsmusic

De Stichting Crossroads Music, opgericht in 1987, houdt zich bezig met de promotie van country muziek in de breedst mogelijke zin van het woord. Daarnaast houdt Crossroads zich bezig met de boekingen van de Nederlandse formatie Cash On Delivery en de bemiddeling tussen Canadese artiesten, waaronder The Good Brothers, South Mountain, Brian Sklar & The Tex Pistols, Kelli Trottier, Gary Fjellgaard, enz., en Europese organisatoren.

Crossroads is op diverse manieren bereikbaar:

Tel.: (31) (0)182-382152
Mob.: (31) (0)6-38181744
Email: info@crossroadsmusic.nl

 

 

Uitzending gemist

 

Niet alleen maakt Crossroads zich druk om Canadese acts want de Nederlandse formatie Cash On Delivery, groep van het jaar in 2003, 2004, 2005 en 2006, is misschien wel het vlaggeschip van Crossroads. Deze groep met in haar midden de Zanger van het Jaar (1998 en 2003) Wim v.d. Vliert en Instrumentalist van het Jaar (2004) Johan Jansen, oogst alom lof en niet alleen worden ze in Nederland veel gevraagd, ook in het buitenland zijn het graag geziene gasten. Ze hebben inmiddels opgetreden in Duitsland, België, Zwitserland, Frankrijk, Denemarken, Oostenrijk, Noorwegen, Schotland en Spanje. Hun albums “Deliverance” en “Echoes Of Leaving” worden alom geprezen en op ‘Stupidville’ afkomstig van “Echoes Of Leaving” is zelfs een speciale dans gemaakt. Deze is op You Tube te vinden.

In de ruim 25 jaar dat Crossroads bezig is, hebben tal van Canadese acts Europa aangedaan. Crossroads Music is betrokken geweest bij zo’n kleine 2.000 Canadese optredens. Zo werd en wordt er samengewerkt met The Good Brothers, South Mountain, Joan Kennedy, Prairie Oyster, Michelle Wright, Lucille Starr, The Family Brown, The Mercey Brothers, Straight, Clean & Simple, Gary Fjellgaard, Anita Perras, Colleen Peterson, Bobby Lalonde Band, Kelli Trottier, Stop The Truck, Foster Martin Band, Michelle Wright, Dixie Wheels, Steve Waylon, The Cruzeros, Tom Russell, George Canyon, Johnny Reid en Brian Sklar, Met name The Good Brothers, South Mountain, Kelli Trottier en Brian Sklar zijn, dankzij Crossroads, veelvuldig in Europa te vinden.

Crossroads bemiddelt ook in licensie deals voor Canadese artiesten en niet zonder succes. Zo werden er albums uitgebracht van Larry Mercey, Joan Kennedy, South Mountain, Anita Perras, Lucille Starr en The Good Brothers. Op het eigen Crossroads label kwamen albums uit van Bobby Lalonde, The Good Brothers en Gary Fjellgaard. In samenwerking met diverse Canadese acts zijn er albums in eigen beheer uitgebracht. Een goed voorbeeld daarvan is South Mountain. Ook werden en worden er diverse albums van Canadese acts gedistribueerd.

Ook wordt er regelmatig een beroep gedaan op Crossroads door festival organisatoren om behulpzaam te zijn bij het samenstellen van het artiestenpakket. Crossroads bezit een eigen PA-installatie en backline voor kleine(re) zalen.

Via Crossroads loopt er ook een 2 uur durend radio programma. Uiteraard draait het allemaal om country. Het programma Crossroads wordt uitgezonden via Radio Centraal (Krimpenerwaard), RTVPapendrecht, Stadsradio Breda en nog zo’n 25 andere omroepen.

Wilt u hoogte blijven van de Crossroads activiteiten, schrijf dan een mail aan info@crossroadsmusic.nl of wordt vriend van Kees de Haan op facebook.